Natjecanje mlad. tehničara

Foto galerija

Dokumenti za članove

Zapisnici sa sjednica

Arhiva vijesti

Raspored radionica

PONEDELJAK - (16.00  - 17.00)
Radionica informatike - LOGO

SRIJEDA - (19.00 - 20.00)
Astronomi "Ivan Štefek"

Radionica ROBOTIKE
MC KUTINA
(1. do 4.raz.) 17h. do 18h.
(5. do 8.raz.) 18h. do 19h.


 

Filmkubator - snimanje audio podkasta

Partnerski projekt Foto video kluba Kutina - Filmkubator – doprinos osnaživanju organizacija civilnog društva koje djeluju na području audiovizualnih i digitalnih medija za pokretanje zajednice u sklopu natječaja Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice. Ciljevi Projekta su jačanje, unaprjeđivanje i mobiliziranje organizacijskih i apsorpcijskih kapaciteta udruga za razvoj i pokretanje inovativnih modela rada i inicijativa na području Sisačko-moslavačke i Karlovačke županije.

U narednih nekoliko mjeseci, intenzivno ćemo nastaviti snimati podkaste na odabrane teme  nastavnih sadržaja iz odabranih područja za srednje škole ( lektira, književnost, društveno humanistički predmeti ) Autorice podkasta su kutinske profesorice: Gordana Rešicki Degoricija, Branka Pelin, Valerija Galic Antolić.

Govornici, čitači, sukreatori su djeca i mladi- članovi i volonteri Foto video kluba Kutina i Zajednice tehničke kulture Kutina te mladi i svi ostali koji su gosti u sadržajima podkasta.

 
Tko je online
Trenutno aktivnih Gostiju: 5