Natjecanje mlad. tehničara

Foto galerija

Dokumenti za članove

Zapisnici sa sjednica

Arhiva vijesti

Raspored radionica

PONEDELJAK - (16.00  - 17.00)
Radionica informatike - LOGO

SRIJEDA - (19.00 - 20.00)
Astronomi "Ivan Štefek"

Radionica ROBOTIKE
MBOT, MAQUEEN - roboti
(5. do 8.raz.) 17h. do 18h.
(1. do 4.raz.) 18h. do 19h.


Radionica ROBOTIKE
LEGO - roboti
(17.00 - 18.00)

 

Tehnička kultura kao sredstvo suradnje Kutine i Karlovaca

Važnost suradnje između udruga tehničke kulture na razini države nasljeđe je dobroga rada i dugovječnosti udruženosti udruga tehničke kulture. Suradnja nas osnažuje, inspirira, potiče na nova postignuća.

Tajnik ZTK Kutina, Zdenko Bogadi, koji je većinu svojeg života aktivan u tehničkoj kulturi, podsjetio je na prijašnje uspješne suradnje sa Zajednicom tehničke kulture Karlovac, a u prilici nove suradnje koja se odvija između Kinokluba Karlovac- ZTK Karlovac i Foto video kluba Kutina- ZTK Kutina.

Ksenija Sanković, voditeljica brojnih programa i projekta u okrilju Kinokluba Karlovac i ZTK Karlovac čestitala je važne obljetnice u ZTK Kutina koje se obilježavaju ove godine- 50 godina od osnutka ZTK Kutina i 70 godina od osnutka Radio kluba Kutina.

Da, iako izvrsno barata riječima, Ksenija riječi i izvrsno pretvara u djela- poduku. S nama je podijelila vrlo važna znanja o mediju zvuka. Takve čestitke - prijenos znanja- su izvrstan primjer djeci i mladima kako svijet može funkcionirati kada su plemeniti ciljevi poduke sredstva komunikacije i suradnje.

 
Tko je online
Trenutno aktivnih Gostiju: 7