Natjecanje mlad. tehničara

Foto galerija

Dokumenti za članove

Zapisnici sa sjednica

Arhiva vijesti

Raspored radionica

PONEDELJAK - (16.00  - 17.00)
Radionica informatike - LOGO

SRIJEDA - (19.00 - 20.00)
Astronomi "Ivan Štefek"

Radionica ROBOTIKE
MC KUTINA
(1. do 4.raz.) 17h. do 18h.
(5. do 8.raz.) 18h. do 19h.


 

Događaji povodom 75 godina Hrvatske zajednice tehničke kulture

Događaji povodom 75 godina Hrvatske zajednice tehničke kulture


U Zajednici tehničke kulture Kutina započeli smo s nizom aktivnosti kojima u tijeku godine 2021. obilježavamo 75 godina djelovanja Hrvatske zajednice tehničke kulture. Uz naš redovan rad i djelovanje, kroz razne akcije, radionice, manifestaciju, skupove naglasit ćemo dugovječnost i iznimnu važnost HZTK i nas, njezinih članica, za razvoj i dobrobit društva u cjelini. A posebno djece i mladih.

Proteklog vikenda bili smo dio KTreka Kluba Jump i suradnika, sportskog događaja održanog 15.5. 2021. godine na prostoru gradskog bazena Kutina i radijusa od 15 ak kilometara.

Promocija važnosti zdravog života kroz brigu o zdravlju, dio je redovnih programa ZTK Kutina. Zato su se naši mladi, ali i stariji  članovi u svojstvu sportaša i sportaši u svojstvu onih koji žele  učiti i praktično sudjelovati u aktivnostima tehničke kulture- u velikom broju okupili na radionicama koje su održavali: Foto video klub Kutina, Aeoroklub OSA Kutina, Radio klub Kutina.

Također bili smo prisutni i na manifestaciji održavanja Međunarodnog dana obitelji gdje smo održali radionice iz vožnje drvenih automodela i takmičenje u najdužem letu aviomodela. Radionice je održao Modelarski centar Kutina.

 
Tko je online
Trenutno aktivnih Gostiju: 12