Natjecanje mlad. tehničara

Foto galerija

Dokumenti za članove

Zapisnici sa sjednica

Arhiva vijesti

Raspored radionica

PONEDELJAK - (16.00  - 17.00)
Radionica informatike - LOGO

SRIJEDA - (19.00 - 20.00)
Astronomi "Ivan Štefek"

Radionica ROBOTIKE
MC KUTINA
(1. do 4.raz.) 17h. do 18h.
(5. do 8.raz.) 18h. do 19h.


 

RC automodelarska sekcija Modelarskog centra

alt

RC automodelarska sekcija Modelarskog centra Kutina završila je sezonu natjecanja za 2015. g.

 

Na zadnjoj utrci ovogodišnje sezone u klasi 1:8 Offroad bili su prisutni naši vozači Dominik Engler i Kristian Schneider.

alt

Samo natjecanje prošlo je bez tehničkih kvarova na RC automodelima i s dobrim baterijama. S obzirom da je ovo bila zadnja ovogodišnja utrka, bio je nešto manji odaziv vozača tako da je našim natjecateljima bilo teže osvojiti bolja natjecateljska mjesta jer su tu većinom bili vozači bolje grupe. Ako se pogleda ukupni plasman za 2015. g., Dominik Engler nalazi se na 8. mjestu, a Kristian Schneider nalazi se na 12. mjestu od ukupno 20 natjecatelja. Također treba napomenuti da Kristian nije vozio dvije utrke, a Dominik nije vozio jednu utrku što također utječe na ukupni plasman za 2015. godinu. No, u konačnici možemo biti zadovoljni osvojenim plasmanima jer u državnome prvenstvu u klasi 1:8 Offroad nema starosne podjele što ponekad otežava mladim i neiskusnim vozačima da osvoje malo bolja natjecateljska mjesta.

alt

Također treba napomenuti da je ovo jedina aktivna RC automodelarska sekcija u Sisačko-moslavačkoj županiji. Ovim putem zahvaljujemo se organizatorima utrke na odličnoj organizaciji i gostoprimstvu i također zahvaljujemo se predsjedniku HAMS-a g. Zvonimiru Matošiću na velikoj potpori našoj automodelarskoj sekciji. Na kraju zahvaljujemo se ZTK Kutini i gradu Kutini na financijskoj pomoći.

Više o svemu pogledajte OVDJE

 
Tko je online
Trenutno aktivnih Gostiju: 9