Natjecanje mlad. tehničara

Foto galerija

Dokumenti za članove

Zapisnici sa sjednica

Arhiva vijesti

Raspored radionica

PONEDELJAK - (16.00  - 17.00)
Radionica informatike - LOGO

SRIJEDA - (19.00 - 20.00)
Astronomi "Ivan Štefek"

Radionica ROBOTIKE
MBOT, MAQUEEN - roboti
(5. do 8.raz.) 17h. do 18h.
(1. do 4.raz.) 18h. do 19h.


Radionica ROBOTIKE
LEGO - roboti
(17.00 - 18.00)

 

Škola modelarstva aero-kluba Osa

alt 

U aeroklubu OSA pod  vodstvom  mentora  Darka Ozimca  završila je ovogodišnja mala škola modelarstva, koju je pohađalo 9 polaznika, učenika osnovnih škola.Polaznici su izrađivali modele zrakoplova tipa F1N-150, a kao kruna svega dolaze natjecanja.


alt

Prilika za  dokazivanje stečenog znanja ostvarila se 16.11.2013. Na natjecanje u Požegu odlaze Antonio Ozimec i Karlo Lisac. Pod budnim okom  mentora Darka Ozimca, koji je uložio puno truda da svoje znanje prenese na mlade modelare urodilo je plodom.
U dvorani sportskog centra, Grabrik u Požegi uz konkurenciju od  52 natjecatelja, kutinski modelar Antonio Ozimec osvaja 3 mjesto i osvaja brončanu medalju u klasi F1N-150 juniori.  Tim rezultatom iznenadio je naša očekivanja iz razloga što aeroklub OSA nema adekvatan prostor za treninge.Dvorana u osnovnoj školi gdje treniraju je premala za tu klasu a velika sportska dvorana u grada je pretrpana sportskim sadržajima pa i nakon samo jednog odrađenog treninga u sportskoj dvorani donio je odličan rezultat.
U klubu se nadaju da  na sljedećim natjecanjima biti još ovakvih sjajnih  rezultata ,  a iskustvo stečeno na natjecanju podjeliti sa ostalim našim učesnicima tako da i oni osjete slatki okus slave.

 
Tko je online
Trenutno aktivnih Gostiju: 14