Natjecanje mlad. tehničara

Foto galerija

Dokumenti za članove

Zapisnici sa sjednica

Arhiva vijesti

Raspored radionica

PONEDELJAK - (16.00  - 17.00)
Radionica informatike - LOGO

SRIJEDA - (19.00 - 20.00)
Astronomi "Ivan Štefek"

Radionica ROBOTIKE
MBOT, MAQUEEN - roboti
(5. do 8.raz.) 17h. do 18h.
(1. do 4.raz.) 18h. do 19h.


Radionica ROBOTIKE
LEGO - roboti
(17.00 - 18.00)

 

Uručena nagrada "Faust Vrančić" za 2012.godinu Zvonimiru Lernatić

alt

Dana 14.ožujka 2013.godine uručena je nagrada predsjedniku ZTK Kutina  Zvonimiru Lernatić  dipl.ing stroj.

Zvonimir Lernatić, dipl.ing.strojarstva iz Petrokemije d.d. Kutina, predsjednik Zajednice tehničke kulture Kutina dobitnik je godišnje državne nagrade „Faust Vrančić“ zbog iznimnog doprinosa razvoju i unapređenju tehničke kulture i svog dugogodišnjeg doprinosa razvoju udruga tehničke kulture u gradu Kutina.

U njegovom radu kao predsjednika Zajednice tehničke kulture Kutina prepoznatljivo je dobrovoljno sudjelovanje u radu i razvoju udruga učlanjenih u Zajednicu tehničke kulture Kutina.

Sve udruge učlanjene u Zajednicu tehničke kulture Kutina u ostvarivanju svojih programa rada, projekata, smotri, natjecanja, izložbi i radionica ostvaruju to uz pomoć i sudjelovanje predsjednika bilo kroz osobni angažman, suradnju sa lokalnom samoupravom, pronalaženju sponzora ili suradnju sa medijima javnog priopćavanja.

Posebna zasluga mu pripada što svojim aktivnostima kao predsjednik Zajednice tehničke kulture Kutina u ovim kriznim godinama rad udruga tehničke kulture nije smanjen već su prisutni na svim manifestacijama u gradu.

Najveća doprinos predsjednika u širenju i unapređenju tehničke kulture je što je kroz rad udruga velik broj građana grada Kutine iskoristio svoje slobodno vrijeme da steknu različita zananja iz tehnike, a mladi naraštaji da se usmjere u društveno korisne sadržaje i često usmjere u odabir

svog životnog zanimanja iz tehnike.

Ovo je četvrta nagrada "Faust Vrančić" u proteklih desetak godina u našem gradu i zajednici što nam je na neki način priznanje za dugogodišnji rad sa djecom i mladima.

 
Tko je online
Trenutno aktivnih Gostiju: 4