Natjecanje mlad. tehničara

Foto galerija

Dokumenti za članove

Zapisnici sa sjednica

Arhiva vijesti

Raspored radionica

PONEDELJAK - (16.00  - 17.00)
Radionica informatike - LOGO

SRIJEDA - (19.00 - 20.00)
Astronomi "Ivan Štefek"

Radionica ROBOTIKE
MBOT, MAQUEEN - roboti
(5. do 8.raz.) 17h. do 18h.
(1. do 4.raz.) 18h. do 19h.


Radionica ROBOTIKE
LEGO - roboti
(17.00 - 18.00)

 

Robo kup 2011

Uspješan nastup ekipe kluba SAM na Robokupu u Zagrebu.

I ove godine ekipa Kluba SAM,  a inaće ućenici Osnovne škole S.Kefelja uspješno učestvovali na četvrtom po redu Robokupu 2011 koji se tradicionalno održava u Osnovnoj školi D.Cesarića u Zagrebu. Ovogodišni Robokup okupio je trideset dvije ekipe.

Osim učenika koji su se natjecali u Robo konstrukcijama i programiranju učestvovali su i djeca nižih razreda Osnovnih škola iz Zagreba koji su se natjecali u vožnji Robotskih kolica. Robotika se potiho uvukla u srca ove djece i u njima se vidi žar i borba za pobjedu.

To su razlozi zbog čega je svaki Robokup sve posječeniji i okuplja sve više ekipa iz cjele Hrvatske. Ovogodišnji ukupan uspjeh naših članova pod vodstvom nastavnika Gorana Šporčića možda je malo slabiji nego lani kad su osvojili treće mjesto i ovogodišnji rezultat je za pohvalu,ipak su tu najbolji robotićari iz cjele Hrvatske pa je i samo ućešće već veliki rezultat.

Ekipu ove godine činili su Tomislav Žilajković,Kristijan Schnaider i Tin Krznarić koji je prošle godine ućestvovao na Državnom prvenstvu robotike mladih tehničara u Dubrovniku.

Poželimo im puno uspjeha u narednom radu i bolji rezultat u narednom natjecanju.Više fotografija u galeriji.

 
Tko je online
Trenutno aktivnih Gostiju: 12