Foto galerija

Arhiva vijesti

Raspored radionica

PON - (18.30  - 19.30)
Radionica informatike - LOGO

PON - (18.00 - 20.00)
Radionice Informatićkog kluba BIT

UTO - (18.30 - 19.30)
Radionica automatike - C++

SRI - (18.00 - 19.00)
Radionica informatike PYTON
Astronomi "Ivan Štefek"

ČET - (17.00 -19.00)
Na raspolaganju udrugama

PET - (16.00 -17.30)
Radionica ROBOTIKE
(1. do 4.raz.)

PET - (17.30 -19.00)
Radionica ROBOTIKE i
AUTOMATIKE
(4. do 8.raz.)

SUB - (Nema radionica)

Temperatura

Temperatura i vlaga

Županijsko natjecanje mladih tehničara

 Na natjecanju u Sisku prisustvovalo je dvadeset troje učenika iz klubova Zajednice tehničke kulture Kutina i Osnovnih Škola grada Kutine.

 

 

 

 

Nakon odličnog rezultata u Zagrebu na Robo kupu i na Županijskom natjecanju mladih tehničara u Sisku,mladi robotičari odnijeli prvo mjesto,a najbolji među njima bio je Tin Krznarić koji je ujedno i najbolji mladi tehničar ove godine iz Kutine. 

Osim prvaka iz Robotike mladi tehničari iz Kutine osvojili su prvo mjesto u kategoriji ARO ( amaterska radio orijentacija) i Raketni modelari. Naj nesretniji su Zrakoplovni modelari koji su po treći puta za redom osvojili drugo i treće mjestu na Županiji . Nadali su se prvom mjestu jel ih to mjesto jedino vodi na Državno prvenstvo u Dubrovnik.

Kao najbolji mladi tehničar Tin Krznarić osvojio je nagradu besplatne škole Robotike koja će se održati u Kraljevici u Nacionalnom centru Tehničke kulture za vrijeme Uskršnjih praznika.

Čestitka svim natjecateljima na postignutom uspjehu kao i hvala nihovim mentorima na uloženom trudu oko priprema za natjecanje.

 

 
Tko je online
Trenutno aktivnih Gostiju: 66