Natjecanje mlad. tehničara

Foto galerija

Dokumenti za članove

Zapisnici sa sjednica

Arhiva vijesti

Raspored radionica

PONEDELJAK - (16.00  - 17.00)
Radionica informatike - LOGO

SRIJEDA - (19.00 - 20.00)
Astronomi "Ivan Štefek"

Radionica ROBOTIKE
MBOT, MAQUEEN - roboti
(5. do 8.raz.) 17h. do 18h.
(1. do 4.raz.) 18h. do 19h.


Radionica ROBOTIKE
LEGO - roboti
(17.00 - 18.00)

 

Zajedničke radionice Foto vido kluba Kutina i Aero kluba OSA

Camera opscura- bezbrojne mogućnosti učenja i stvaranja

Što je to camera opscura? Što fizika ima s tim? Što je CNC stroj? Što tehnički nacrti imaju s tim? Kao se obrađuje šperploča, slažu obrađeni dijelovi.... sve smo to učili i nastavljamo dalje.

Crkvena 46 dom je Foto video kluba Kutina i Aero kluba OSA. Proteklih dana, u našim prostorima udružili smo znanja i održali nekoliko radionica, a koje su i dalje u tijeku. Vrijedni polaznici izrađivali su camere opscure. Kroz uvodni fotografski dio, polaznike je vodila Marijana Kapetanović iz Foto video kluba Kutina. Priremu materijala te vođenje tehničko-praktičnog dijela radionica pripremio je Damir Markalaus iz Aero kluba OSA. Darko Ozimec, također iz Aero kluba OSA, polaznicima je priredio aktivne sadržaje u dvorištu- vježbala se preciznost i vještina s letnim modelima jedrilica.

A da bi nam bilo još zabavnije, polaznike smo upoznali s neobičnim instrumentom koji također „ radi na fiziku“. U ovom tekstu nećemo vam otkriti o kojemu je instrumentu riječ, već ćemo vam najaviti da ćete ga uskoro i vi moći upoznati.

M.K.

 
Tko je online
Trenutno aktivnih Gostiju: 9