Natjecanje mlad. tehničara

Foto galerija

Dokumenti za članove

Zapisnici sa sjednica

Arhiva vijesti

Raspored radionica

PONEDELJAK - (16.00  - 17.00)
Radionica informatike - LOGO

SRIJEDA - (18.00 - 19.00)
Astronomi "Ivan Štefek"

PETAK - (17.00 -19.00)
Radionica ROBOTIKE
(1. do 4.raz.) 17h. do 18h.
(5. do 8.raz.) 18h. do 19h.

SUB - (Nema radionica)
Događaji povodom 75 godina Hrvatske zajednice tehničke kulture

Događaji povodom 75 godina Hrvatske zajednice tehničke kulture


U Zajednici tehničke kulture Kutina započeli smo s nizom aktivnosti kojima u tijeku godine 2021. obilježavamo 75 godina djelovanja Hrvatske zajednice tehničke kulture. Uz naš redovan rad i djelovanje, kroz razne akcije, radionice, manifestaciju, skupove naglasit ćemo dugovječnost i iznimnu važnost HZTK i nas, njezinih članica, za razvoj i dobrobit društva u cjelini. A posebno djece i mladih.

Proteklog vikenda bili smo dio KTreka Kluba Jump i suradnika, sportskog događaja održanog 15.5. 2021. godine na prostoru gradskog bazena Kutina i radijusa od 15 ak kilometara.

Promocija važnosti zdravog života kroz brigu o zdravlju, dio je redovnih programa ZTK Kutina. Zato su se naši mladi, ali i stariji  članovi u svojstvu sportaša i sportaši u svojstvu onih koji žele  učiti i praktično sudjelovati u aktivnostima tehničke kulture- u velikom broju okupili na radionicama koje su održavali: Foto video klub Kutina, Aeoroklub OSA Kutina, Radio klub Kutina.

Također bili smo prisutni i na manifestaciji održavanja Međunarodnog dana obitelji gdje smo održali radionice iz vožnje drvenih automodela i takmičenje u najdužem letu aviomodela. Radionice je održao Modelarski centar Kutina.

 
Tko je online
Trenutno aktivnih Gostiju: 1