Foto galerija

Arhiva vijesti

Raspored radionica

PON - (18.30  - 19.30)
Radionica informatike - LOGO

PON - (18.00 - 20.00)
Radionice Informatićkog kluba BIT

UTO - (18.30 - 19.30)
Radionica automatike - C++

SRI - (18.00 - 19.00)
Radionica informatike PYTON
Astronomi "Ivan Štefek"

ČET - (17.00 -19.00)
Na raspolaganju udrugama

PET - (16.00 -17.30)
Radionica ROBOTIKE
(1. do 4.raz.)

PET - (17.30 -19.00)
Radionica ROBOTIKE i
AUTOMATIKE
(4. do 8.raz.)

SUB - (Nema radionica)

Temperatura

Temperatura i vlaga

Sajam udruga

 Sajam udruga u Kutini.


"Sajam udruga završnica je Europskog tjedna lokalne demokracije, a Kutina kao "pilot grad" koji provodi ovaj projekt Vijeća Europe otvorila je vrata svoje lokalne uprave svim građanima. U svemu tome udruge igraju važnu ulogu i bitan su čimbenik civilnog društva", rekao je na otvorenju Sajma, predsjednik Gradskog vijeća, Zlatko Babić. Na Sajmu se danas predstavilo 20-tak udruga, među kojima je štand imalo i Gradsko vijeće Grada Kutine, te Dječje gradsko vijeće. Njihovi su predstavnici tijekom cijeloga dana na raspolaganju građanima. Mnogi građani zapravo i ne znaju koliko udruga Grad Kutina ima i ovo je jedna od prilika da ih posjete na jednom mjestu, na kojem svaka udruga ima svoj štand.
Letcima i raznim materijalima, kao i vlastitim stvaralaštvom predstavile su se danas brojne udruge među kojima su Udruga udovica Domovinskog rata, Izviđački odred Betlehem, Udruga za zaštitu potrošača, Udruga invalida rada, Udruga slijepih i slabovidnih osoba, Udruga za zaštitu životinja, Zajednica tehničke kulture sa svojim udrugama i mnoge druge

 

 Klub SAM Kutina

Foto klub Kutina

Maketarsko modelarski klub OSA

Radio klub Kutina


Otvorenje je uveličao i zbor Udruge umirovljenika Grada Kutine koja je danas također predstavila svoj rad. Europski tjedan lokalne demokracije zaključen je predavanjem Agencije lokalne demokracije u Sportskom centru.

 
Tko je online
Trenutno aktivnih Gostiju: 91