Natjecanje mlad. tehničara

Foto galerija

Dokumenti za članove

Zapisnici sa sjednica

Arhiva vijesti

Raspored radionica

PONEDELJAK - (16.00  - 17.00)
Radionica informatike - LOGO

SRIJEDA - (19.00 - 20.00)
Astronomi "Ivan Štefek"

Radionica ROBOTIKE
MC KUTINA
(1. do 4.raz.) 17h. do 18h.
(5. do 8.raz.) 18h. do 19h.


 

Dan društvenog poduzetništva

Dan društvenog poduzetništva
Autor: Helena Vuković Žarko, 19. 11. 2020.

Povodom Dana društvenog poduzetništva koji se obilježava 19. studenoga u okviru Globalnog tjedna poduzetništva naša je škola odlučila provesti anketu u koju su uključeni naši učenici od 5. do 8. razreda koje želimo upoznati sa samim pojmom i konceptom društvenog poduzetništva.

Društveno poduzetništvo definirano je kao poslovanje temeljeno na načelima društvene, okolišne i ekonomske održivosti, kod kojeg se stvorena dobit/višak prihoda u cijelosti ili većim dijelom ulaže u dobrobit zajednice.

 

Ovime se ujedno najavljuje skori početak aktivnosti s temom društvenog poduzetništva u koje se škola uključuje kao suradnik Foto video kluba Kutina u projektu Društveno poduzetništvo tvrtke Izvan fokusa d.o.o u kreativnim i kulturnim industrijama tvrtke Izvan fokusa d.o.o. iz Karlovca. Kroz kreativne radionice zainteresirani učenici i nastavnici osnaživat će djelovanje društvenog poduzetništva njegujući nasljeđe kulturne i prirodne baštine, brigu za okoliš i ekologiju, društvenu i socijalnu jednakost razvijajući inovativne ideje i sadržaje.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a više o samom nositelju projekta te njihovim aktivnostima možete saznati na internetskoj stranici izvanfokusa.hr
(https://izvanfokusa.hr/portfolio/izvan-fokusa-drustveno-poduzetnistvo/).

*sadržaj teksta isključiva je odgovornost OŠ Vladimira Vidrića i Foto video kluba Kutina

Projekt je financirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

                                                                                              

 
Tko je online
Trenutno aktivnih Gostiju: 9