Natjecanje mlad. tehničara

Foto galerija

Dokumenti za članove

Zapisnici sa sjednica

Arhiva vijesti

Raspored radionica

PONEDELJAK - (16.00  - 17.00)
Radionica informatike - LOGO

SRIJEDA - (19.00 - 20.00)
Astronomi "Ivan Štefek"

Radionica ROBOTIKE
MBOT, MAQUEEN - roboti
(5. do 8.raz.) 17h. do 18h.
(1. do 4.raz.) 18h. do 19h.


Radionica ROBOTIKE
LEGO - roboti
(17.00 - 18.00)

 

Kutinska Matematička liga četvrto kolo 10.travnja 2019.

10.travnja održano je četvrto kolo Kutinske matemetičke lige.Ovaj put domaćin natjecanja bila je Osnovna škola Vladimir Vidrić Kutina.Odaziv učenika je i dalje sve veći a nakon održanog natjecanja svoju aktivnost i rad predstavio je Foto video klub Kutina prigodnom izložbom sa jedne radionice u sklopu projekta "Tik-tak, vrijeme je za kulturu".

Tablica konačnog poretka KML 4.kolo (2raz. - 4raz.)

Tablica konačnog poretka KML 4.kolo (5raz. - 8raz.)

Tristotinjak djece, njihovih roditelja ,pratnje i nastavnika imali su priliku vidjeti i doživjeti izložbu polaznika projekta POU Kutina Tik-tak, vrijeme je za kulturu koja je izložena i predstavljena u OŠ Vladimira Vidrića za vrijeme održavanja Matematičke lige grada Kutine koju organizira Zajednica tehničke kulture Kutina.

Učenici 4. c razreda OŠ Vladimira Vidrića u proces predstavljanja svojih umjetničkih radova, shvatio je vrlo ozbiljno i impresivno odradio zadatak.

Poslušali su i primijenili činjenicu da umjetnost živi jedino ako se dijeli s drugima. Podastrijeti umjetnički rad na uvid publici, dati tim radovima energiju, ljepotu, saznanje pa i mogućnost drugačijeg pogleda na svijet oko sebe, ono je što samu umjetnost čini velikom i snažnom.

Učiteljica Helena Vuković Žarko i Marijana Kapetanović, fotografkinja bile su putokazi, a mladi stvaraoci na svoj prvi, zajednički izložbeni put kročili su hrabro sa puno zabave i veselja, jer bili su kreativni, vrijedni, ozbiljni i beskrajno ponosni.

Rezultati nakon četvrtog kola Kutinske matematičke lige:

Izvor :Moslavački list

Na održanoj izložbi predstavljen je i fotostrip na temu matematike sa radionice koju je predvodio Foto video klub Kutina, a na kojoj je sudjelovao 4.c razred OŠ Vladimira Vidrića.

 
Tko je online
Trenutno aktivnih Gostiju: 14