Natjecanje mlad. tehničara

Arhiva vijesti

Raspored radionica

PONEDELJAK - (16.00  - 17.00)
Radionica informatike - LOGO

SRIJEDA - (19.00 - 20.00)
Astronomi "Ivan Štefek"

Radionica ROBOTIKE
MC KUTINA
(1. do 4.raz.) 17h. do 18h.
(5. do 8.raz.) 18h. do 19h.


 

Kutinska Matematička liga četvrto kolo 10.travnja 2019.

10.travnja održano je četvrto kolo Kutinske matemetičke lige.Ovaj put domaćin natjecanja bila je Osnovna škola Vladimir Vidrić Kutina.Odaziv učenika je i dalje sve veći a nakon održanog natjecanja svoju aktivnost i rad predstavio je Foto video klub Kutina prigodnom izložbom sa jedne radionice u sklopu projekta "Tik-tak, vrijeme je za kulturu".

Tablica konačnog poretka KML 4.kolo (2raz. - 4raz.)

Tablica konačnog poretka KML 4.kolo (5raz. - 8raz.)

Tristotinjak djece, njihovih roditelja ,pratnje i nastavnika imali su priliku vidjeti i doživjeti izložbu polaznika projekta POU Kutina Tik-tak, vrijeme je za kulturu koja je izložena i predstavljena u OŠ Vladimira Vidrića za vrijeme održavanja Matematičke lige grada Kutine koju organizira Zajednica tehničke kulture Kutina.

Učenici 4. c razreda OŠ Vladimira Vidrića u proces predstavljanja svojih umjetničkih radova, shvatio je vrlo ozbiljno i impresivno odradio zadatak.

Poslušali su i primijenili činjenicu da umjetnost živi jedino ako se dijeli s drugima. Podastrijeti umjetnički rad na uvid publici, dati tim radovima energiju, ljepotu, saznanje pa i mogućnost drugačijeg pogleda na svijet oko sebe, ono je što samu umjetnost čini velikom i snažnom.

Učiteljica Helena Vuković Žarko i Marijana Kapetanović, fotografkinja bile su putokazi, a mladi stvaraoci na svoj prvi, zajednički izložbeni put kročili su hrabro sa puno zabave i veselja, jer bili su kreativni, vrijedni, ozbiljni i beskrajno ponosni.

Rezultati nakon četvrtog kola Kutinske matematičke lige:

Izvor :Moslavački list

Na održanoj izložbi predstavljen je i fotostrip na temu matematike sa radionice koju je predvodio Foto video klub Kutina, a na kojoj je sudjelovao 4.c razred OŠ Vladimira Vidrića.

 
Tko je online
Trenutno aktivnih Gostiju: 3