Natjecanje mlad. tehničara

Foto galerija

Dokumenti za članove

Zapisnici sa sjednica

Arhiva vijesti

Raspored radionica

PONEDELJAK - (16.00  - 17.00)
Radionica informatike - LOGO

SRIJEDA - (19.00 - 20.00)
Astronomi "Ivan Štefek"

Radionica ROBOTIKE
MC KUTINA
(1. do 4.raz.) 17h. do 18h.
(5. do 8.raz.) 18h. do 19h.


 

"Korak po korak do održivog razvoja Kutine".

alt

U srijedu, 7.10.2015. god., u poslijepodnevnom terminu, održana je radionica robotike u osnovnoj školi S. Kefelje koju su sa školom organizirali ZTK Kutina i ZTK Popovača pod pokroviteljstvom Zaklade Sandra Stojić, a provodi se u sklopu projekta Zaklade Sandra Stojić "Korak po korak do održivog razvoja Kutine".

Radionici se priključilo dvadesetak učenika škole od 3. do 8. razreda.

Nakon upoznavanja s pojmom robotike, učenici su podijeljeni u timove te su rješavali radne zadatke. Radionicu su vodili Vlado Lendvaj, diplomirani informatičar iz Popovače i naš učitelj tehničke kulture, Goran Šporčić.

alt

Radionica je uspjela! Cilj radionice je bila promocija robotike u našem gradu, koji je otvoren mladim inovatorima, novim tehnologijama, ali i poticanje učenika i roditelja na važnost ranog usmjerenja djece i mladih ka odabiru i bavljenju tehničkim znanostima kao zalog za budućnost zdravog i inovativnog društva te konkurentnog gospodarstva. Osim toga, učenici su se družili u jednoj izvanškolskoj aktivnosti u veseloj i pozitivnoj atmosferi te su naučili i savladali osnove robotike.

alt

alt

Dogovoren je i datum za sljedeću radionicu robotike koja će se održati u našoj školi 15.10.2015., četvrtak, u vremenu od 15.00 do 17.00h. Radionica je zamišljena kao druženje djece, roditelja i učitelja.

Poštovani roditelji, pored djece pozivamo i Vas na kreativnu radionicu robotike u OŠ Stjepana Kefelje. Radujemo se Vašem dolasku i nestrpljivo Vas očekujemo

 
Tko je online
Trenutno aktivnih Gostiju: 10