Foto galerija

Arhiva vijesti

Raspored radionica

PON - (18.30  - 19.30)
Radionica informatike - LOGO

PON - (18.00 - 20.00)
Radionice Informatićkog kluba BIT

UTO - (18.30 - 19.30)
Radionica automatike - C++

SRI - (18.00 - 19.00)
Radionica informatike PYTON
Astronomi "Ivan Štefek"

ČET - (17.00 -19.00)
             20.12.2018
Sjednica U.O. ZTK Kutina
 
PET - (17.00 -18.30)
Radionica ROBOTIKE

SUB - (17.00 - 18.30)
Radionica ROBOTIKE i 
         AUTOMATIKE

Temperatura

Temperatura i vlaga

Državno natjecanje mladih tehničara

alt Nakon održanog školskog natjecanja mladih tehničara na županijskom natjecanju učenici osnovnih škola iz Kutine te Aero kluba OSA,Radio kluba,Kluba SAM i Foto video kluba ostavrili odličan rezultat.

Najbolji mladi tehničari iz naše županije pozvani su na državno natjecanje u Primošten.Ovogodišnja ekipa iz Kutine bila je naj brojnija u županiji i na kraju jedna od najboljih u državi.Osvojeno je prvo mjesto sedmih razreda u Strojarskim konstrukcijama.Prvak države je Antonio Ozimec iz Osnovne škole V.Vidrića i Aero kluba OSA. Antonio je i prvak u Aero modelarstvu.Mentori Antonia su Mario Kolesar i Darko Ozimec.Čestitamo na odlićnom uspjehu.

alt A naj uspješnija mentorica u državi je naša Irena Tošić nastavnica tehničkog odgoja u Osnovnoj školi Z.Franka u Kutini.Njezini ućenici pobjednici na županiji osvajaju tri treća mjesta u državi. Nika Špoljarić 8. razred elektronika,Gabrijela Gelo 8.razred fotografija i Fran Varga 8.razred modelarstvo upravljanje tehničkim tvorevinama. Čestitamo Ireni, a ne smijemo zaboraviti i ostale naše snage na državnom natjecanju mladih tehničara u Primoštenu od 08 do 10.travnja 2015.godine koji su osvojili isto tako solidna mjesta u svojim disciplinama.Više o svemu slikovito pogledajte OVDJE

Službene stranice i rezultati natjecanja OVDJE

Vidimo se do godine na novom natjecanju mladih tehničara.

 
Tko je online
Trenutno aktivnih Gostiju: 12