Natjecanje mlad. tehničara

Foto galerija

Dokumenti za članove

Zapisnici sa sjednica

Arhiva vijesti

Raspored radionica

PONEDELJAK - (16.00  - 17.00)
Radionica informatike - LOGO

SRIJEDA - (19.00 - 20.00)
Astronomi "Ivan Štefek"

Radionica ROBOTIKE
MBOT, MAQUEEN - roboti
(5. do 8.raz.) 17h. do 18h.
(1. do 4.raz.) 18h. do 19h.


Radionica ROBOTIKE
LEGO - roboti
(17.00 - 18.00)

 

Redovna skupština Radio kluba Kutina 9A1FAB

alt

Na Redovitu skupštinu Radio kluba Kutina koja se održala 09.veljače 2014.godine odazvao se veliki broj članova, a kao gosti prisustvovali su predsjednik Zajednice tehničke kulture Kutina Zvonimir Lernatić i gradonačelnik grada Kutine gospodin Andrija Rudić.

Nakon podnesenog izvješća o radu, materijalno financijskog izvješća i Nadzornog odbora predsjednik Kluba Milivoj Uroić upoznao je prisutne i sa planovima za ovu godinu. Plan se bazira na projektima koji su odobreni od strane grada. U planu su velike ambicije članova Kluba, a koje se mogu ostvariti samo uz podršku svih članova i naravno pravovremeno financiranje od strane grada.

Na kraju Skupštine gradonačelnik Andrija Rudić pohvalio je rad udruge i napomenuo da je upoznat sa djelovanjem Radio kluba u Kutini koji je proslavio šezdeset godina neprekidnog rada. Gradonačelnik se dotaknuo i teme“ Veza u kriznim situacijama“ i pojasnio kako će u gradu biti formiran stožer za krizne situacije i da vidi tu Radio klub kao glavnu kariku u uspostavljanju veza u slučaju neke krizne situacije i zbog toga podržava plan rada u kojem je upravo taj projekt „Veze u kriznim situacijama“ na prvom mjestu u Radio klubu Kutina.Slikovito sa Skupštine pogledajte OVDJE

 
Tko je online
Trenutno aktivnih Gostiju: 1